Rally – O

Rally -O ( waarbij de O staat voor ‘Obedience’) is afkomstig uit Amerika. Eigenlijk is deze sport een mix van obedience ( gehoorzaamheid )                                                        Bij Rally-O loop je samen met je hond een parcours dat is opgebouwd uit verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. Elk parcours is anders en afhankelijk van het niveau van de geleider en de hond, zijn de oefeningen simpeler of moeilijker en worden ze aangelijnd of los uitgevoerd.

Waarom Rally -O?

Bij deze vorm van hondensport ben je op een leuke , ontspannen manier aan het werk met je hond en loop je leerzame, afwisselende parcoursen.                                      Je mag de hond aanmoedigen in de ring door te praten, commando’s te geven of door handsignalen te geven. Dat komt de sfeer tijdens een training / wedstrijd ten goede.   Rally -O is een energieke sport die zorgt voor vrolijke honden en vrolijke  geleiders.

Voor wie is Rally -O geschikt?

Voor iedereen die denkt dat een combinatie tussen gehoorzaamheid en behendigheid wel wat voor geleider en de hond is. Voor alle hondenrassen, kruisingen en alle geleiders die daarbij horen