Impuls Controle Delphi Basis

Impuls Controle Delphi (ICD)

Wilt u ook dat uw hond zichzelf kan beheersen in bepaalde situaties? Dan is Impuls Controle iets voor u en uw hond!

Tijdens ICD bieden we de hond keuzes aan, leren we de hond zelfstandig nadenken en beslissingen nemen. De hond leert doelen te bereiken door middel van zelfbeheersing. Er worden grenzen aangegeven, zodat het kader waarbinnen de hond keuzes kan maken duidelijk is. De band tussen eigenaar en hond wordt sterker en de samenwerking harmonieuzer.

Werken op basis van ICD zorgt voor rust en focus bij hond en eigenaar. De hond zal uit vrije wil focussen op de eigenaar en kiest zelf voor gewenst gedrag. Deze methode leert de eigenaar de lichaamstaal van de hond kennen!

Ervaar dat deze manier van samenwerken met de hond leuk is voor mens en hond. Wederzijds vertrouwen is de basis voor een goede band, voor de huishond maar ook voor de werkhond.
De instructeurs die ICD aanbieden zijn individueel gecertificeerd en scholen zich jaarlijks bij. Hun opleiding is gebaseerd op de nieuwste inzichten. Een recent overzicht van de aangesloten instructeurs vindt u hier:http://delphigedragscentrum.com/hondenschool/gecertificeerde-icd-instructeursLM2C0824